PVC coil Mat Mesin, SPC Flooring Mesin, WPC Besar Panel Mesin - Xinrui
  • banner1-1
  • banner2-1

Produk Artikel

Profésional Plastik Tonjolan mesin Produsén

Arrivals anyar

kami mayar langkung perhatian ka innvation, R & D tur ningkatkeun pikeun mesin kami

Brand XINRUI produk

  • 38a0b9237

Qingdao  Xinrui Plastic Machinery Co., Ltd is a high and new tech enterprise. It is located in Jiaozhou, Qingdao city, Shandong Province, close to Qingdao Airport, Train station, express way, the transportation is very convenient.

Qingdao Xinrui Plastik mesin geus jangka panjang dina aktipitas kana PVC mesin coil mobil mat, PVC panto coil mesin mat, PVC mesin antislip mat, LDPE turf mesin mat, mesin dewan PP / pe / PVC, mesin WPC tur mesin pipe Plastik, jsb.

parusahaan urang boga sistem manajemen kualitas ketat, geus lulus ISO9001-2008 sertifikasi, sarta "Kasalametan Produk sertifikasi persetujuan CE" EU urang ....

 

Qingdao Xinrui baris nyadiakeun proyék Turk-konci pikeun anjeun ti desain workshop jeung suplai bahan pikeun instalasi mesin, latihan insinyur sarta sanggeus-jualan jasa.

WhatsApp Online Chat !