Mesin WPC Door Board

Pondok Description:

 WPC Door Board Making Machine   Equipment list: NO. EQUIPMENT NAME AMOUNT 1. Mixer 1set 2 Double conical screw extruder 1set 3 Mould 1set 4 Calibration platform 1set 5 Haul off 1set 6 Cutter 1set 7 Dust collector 1set 8 Conveying stacker 1set     Description:     Our WPC door making machine could produce 600mm,800mm,900mm,1000mm and 1200mm width wpc door,the size could be customized.Machine adopts SIEMENS motor,ABB inverter,Schneider contactor,Siemens PLC control sy...


  • FOB Harga: Negotiable
  • Suplai Kamampuhan: 5 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao port
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, D / P
  • jéntré produk

    Tags produk

     WPC Door Board Nyieun Mesin

    mesin dewan panto wpc

     

    daftar alat:

    NO. NAME alat jumlah
    1. alat keur nyampur 1set
    2 Ganda kerucut screw extruder 1set
    3 kapang 1set
    4 platform Calibration 1set
    5 haul kaluar 1set
    6 cutter 1set
    7 debu collector 1set
    8 Conveying stacker 1set

     

    mesin panto conew_wpc

     

    pedaran:

        Kami pembuatan mesin panto WPC bisa ngahasilkeun 600mm, 800mm, 900mm, 1000mm na 1200mm lebar wpc panto, ukuran bisa jadi customized.Machine adopts SIEMENS motor, ABB inverter, contactor Schneider, sistem kontrol Siemens purwakarta atanapi RKC hawa controller.WPC beungeut panto bisa diolah kalawan lamination, mindahkeun panas, percetakan jeung paiting.

     

    spésifikasi teknis:

    modél Extruder SJSZ80 / 156 SJSZ92 / 188
    lebar panto 600mm, 800mm 1000mm, 1200mm
    hasil 350kg 650kg
    kapasitas dipasang 180KW 210KW
    konsumsi cai 5-6T / H 8-10T / H
    aréa pabrik Length≥30m, Width≥5m

     

    WPC panto  spésifikasi:

    nami WPC Door
    material komposit kai-plastik
    aplikasi Indoor, mandi ,, pawon, hotél, kamar hirup, kamar WC, kamar torage jeung saterusna
    Ketebalan tina panel panto 40mm atawa 45mm
    Tamansari finish PVC pilem laminated, percetakan mindahkeun panas, lukisan
    Warna dina beungeut cai bodas, krim, ek, sapele, jati, walnut, jsb
    Buka cara ayun-ayunan

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !