Spiral PVC fléksibel Line Produksi selang

Pondok Description:

 Spiral PVC Flexible hose production line Hose introduction: Spiral Flexible PVC hose provides excellent resistance against abrasion, wear, corrosion and chemical. Polyvinyl chloride is known as PVC which is a thermoplastic polymer which has replaced rubber in many applications. PVC contains less petroleum than most polymers and is lighter and less expensive than rubber due to the hose being made from PVC material. Application: Abrasion resistance Air ducting Liquid transfer Food/Beverage p...


  • FOB Harga: Negotiable
  • Suplai Kamampuhan: 5 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao port
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, D / P
  • jéntré produk

    Tags produk

     Spiral PVC garis produksi selang fléksibel

    conew_pvc mesin selang spiral

    Bubuka selang :

    Spiral fléksibel PVC selang nyadiakeun résistansi unggulan ngalawan abrasion, ngagem, korosi jeung kimiawi. Polyvinyl klorida katelah PVC nu mangrupakeun polimér thermoplastic nu geus diganti karét dina loba aplikasi. PVC ngandung minyak bumi kirang ti paling polimér jeung anu torek na kirang mahal ti karét alatan éta selang keur dijieun tina bahan PVC.

    aplikasi:

    • lalawanan Abrasion
    • ducting hawa
    • mindahkeun cair
    • Kadaharan / ngolah inuman
    • hawa low

    bubuka mesin:

    mesin kami adopts dua extruders screw tunggal pikeun produksi ko-Tonjolan, desain dioptimalkeun jeung prosés nu bisa mastikeun produksi stabil sarta layanan hirupna panjang.

    Siemens motor, ABB inverter, RKC na Omron hawa controller atawa kadali Siemens purwakarta nu bisa nyadiakeun layanan sanggeus-jualan internasional.

    Speical kapang ngabentuk alat bisa ngahasilkeun rupa diaméter selang tina 1inch mun 6inch na urang bisa ngarancang kapang ngabentuk kami nurutkeun ukuranana pipe Anjeun.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !