Mesin PVC WPC Foam Board

Pondok Description:

 PVC(WPC) Foam Board Production Line          Our PVC foam board production line is consisted of twin-screw extruder special for pvc foam material,die and calibration unit,haul off,transversal and edge cutter and stacker,robot arm could be equipped online to save your manpower.     In order to achieve stable extrusion and uniform plasticization,we already optimized the whole production line and formulation.The finished product surface is hard and shiny and the feature of wpc foam board is ...


  • FOB Harga: Negotiable
  • Suplai Kamampuhan: 5 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao port
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, D / P
  • jéntré produk

    Tags produk

     PVC (WPC) Foam Line Produksi Board

        dewan busa machine` PVC

        garis produksi dewan PVC busa kami geus diwangun ti kembar-screw extruder husus keur bahan busa PVC, maot sarta Unit calibration, haul off, transversal sarta ujung cutter na stacker, panangan robot bisa dilengkepan online pikeun ngahemat Tamsyah Anjeun.

        Dina raraga ngahontal Tonjolan stabil sarta plasticization seragam, urang geus dioptimalkeun garis produksi sadayana tur formulation.The réngsé permukaan produk anu teuas tur ngagurilap sarta fitur dewan wpc busa téh sarupa jeung kai anu bisa dibor, cutted jeung dipaku, jsb

       mesin kami adopts screw Zhoushan, Siemens motor, ABB inverter, RKC hawa controller atawa sistem kontrol SIEMENS purwakarta, Schneider contactor, kawentar komponén brand internasional bisa nyadiakeun komponén kualitas punjul sarta jasa saatos-jualan internasional.

       PVC (WPC) dewan busa ieu loba dipaké di dewan jati, dapur jeung kamar mandi kabinét, dewan iklan, Usuk, kareta dasi, jsb.

    mesin dewan busa conew_pvc 

     

    PVC (WPC) Foam Board Mesin Téknis parameter

    model SJSZ80 / 156, SJSZ80 / 173, SJSZ92 / 188
    hasil 400kg / h, 600kg / h, 800kg / h
    panjangna mesin 25m
    lebar mesin 2.5m
    jangkungna mesin 3m
    beurat mesin 29T
    lebar produk 915mm, 1220mm (baku), 1560mm, 2050mm

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !