Mesin PVC coil Door Mat

Pondok Description:

  PVC Coil Door Mat Production Line PVC Coil Mat Machine  VS  Tradtional Coil Mat Machine 1.Adopting bigger gearbox directly connected with motor of stable and long-time service. 2.Adopting P20 material T-die is of better strength than 45# steel material. 3.Adopting 10m heating oven with full weld and thicker heat insulation material of better heat conservation and save large power consumption.Shorter heating time to save half waiting time and reduce material waste compared to traditional...


  • FOB Harga: Negotiable
  • Suplai Kamampuhan: 5 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao port
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, D / P
  • jéntré produk

    Tags produk

     

    PVC coil Door Line Produksi Mat


    Mesin PVC coil Mat  bobodoran Tradtional coil Mat Mesin

    1.Adopting gearbox badag langsung disambungkeun jeung motor tina jasa stabil sarta lila-waktu.
    2.Adopting bahan P20 T-paeh nyaeta kakuatan hadé ti bahan 45 # waja.
    3.Adopting 10m pemanasan oven jeung weld lengkep sareng bahan insulasi panas kandel konservasi panas hadé tur simpen waktos kakuatan consumption.Shorter pemanasan badag pikeun ngahemat waktos satengah ngantosan jeung ngurangan runtah bahan dibandingkeun oven tradisional.
    4.Adopting SIEMENS motor, ABB inverter, contactor Schneider, hawa controller RKC, sistem kontrol SIEMENS purwakarta, brand kawentar komponén listrik pikeun mastikeun waktos kerja panjang sarta jasa saatos-jualan global.

    8

     

    89

    bubuka ringkes:

    nami PVC Door Mat
    mat deui busa deui
    lebar mat 1220mm
    ketebalan mat 6-18mm
    warna mat Warna tunggal atawa ganda
    Modél extruder SJ-135
    Modél mixer SHR-500L
    Kakawasaan extruder 90kw
    hasil 300kg / h
    ukuran produk 1220mm

    sampel produk:

    14421

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !