Mesin PVC coil Car Mat

Pondok Description:

PVC COIL CAR MAT MACHINE Introduction: PVC Car Mat Production Line is including two lines,one line is for coil,another line is for back(spike back or nail back).Firstly,the coil would be produced from pvc coil machine,then put the coil in place along with pvc mat back production line,the coil and the back could be adhesive fully by the means of infra-red radiation heater. Name PVC Coil Car Mat Machine PART A PVC coil production line PART B PVC spike back production line Total instal...


  • FOB Harga: Negotiable
  • Suplai Kamampuhan: 5 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao port
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, D / P
  • jéntré produk

    Tags produk

    PVC coil mobil mat mesin

    bubuka:

    PVC Car Line Produksi Matieu kaasup dua garis, salah jalur kanggo coil, garis sejen nyaeta pikeun balik (Spike deui atanapi paku deui) .Firstly, coil nu bakal dihasilkeun tina mesin PVC coil, teras nyimpen coil dina tempat sapanjang kalawan PVC mat deui garis produksi, anu coil sarta balik ka bisa jadi napel pinuh ku sarana infra-beureum manaskeun radiasi.

    nami Mesin PVC coil Car Mat
    bagian A PVC garis produksi coil
    bagian B PVC Spike deui garis produksi
    kapasitas dipasang total 350KVA
    Pagawe 3-4 jalma
    material PVC + Stablizer + DOP + ESBO + Batur

    *1. PVC garis produksi coil

    conew_ 扣 1

    Mesin Feature:

    aréa garis produksi (L * W H *) 40m * 2.5m * 3.2m
    kapasitas dipasang 260KW
    speed garis 2.2-2.5m / mnt

    1.Adopting gearbox badag langsung disambungkeun jeung motor tina jasa stabil sarta lila-waktu.
    2.Adopting bahan P20 T-paeh nyaeta kakuatan hadé ti bahan 45 # waja.
    3.Adopting 10m pemanasan oven jeung weld lengkep sareng bahan insulasi panas kandel konservasi panas hadé tur simpen waktos kakuatan consumption.Shorter pemanasan badag pikeun ngahemat waktos satengah ngantosan jeung ngurangan runtah bahan dibandingkeun oven tradisional.
    4.Adopting SIEMENS motor, ABB inverter, contactor Schneider, hawa controller RKC, brand kawentar komponén listrik pikeun mastikeun waktos kerja panjang sarta jasa saatos-jualan global.

    *2. PVC spike (kuku) deui  garis produksi

     conew_1

     Mesin Feature:

    aréa garis produksi (L * W H *) 17m * 3.3m * 2.5m
    kapasitas dipasang 130KW
    speed garis 4-5m / mnt

    1.Adopting gearbox badag pikeun mastikeun jalan na lila-waktos waktos digawé stabil.

    2.Adopting bahan P20 T-paeh nyaeta kakuatan hadé ti bahan 45 # waja.

    3.Adopting tilu-roller mesin calendering L ngawangun, roller geus medar kalayan water.Roller téh gampang jadi dirakit na disassembled.

    4.Adopting dibereskeun-panjangna transversal cutter sarta ujung cutter.

    5. nganut SIEMENS motor, ABB inverter, contactor Schneider, hawa controller RKC, brand kawentar komponén listrik pikeun mastikeun waktos kerja panjang sarta jasa saatos-jualan global.

    Produk réngsé:

    32

     

     

    ukuran Lebar: 1220mm, ketebalan: 8-20mm, Panjang: ngaropéa
    beurat 1.8-6kg/sqm
    warna Warna tunggal atawa warna ganda
    hal nu husus Waterproof, Dustproof, hirupkeun retardancy, Anti korosi, Anti shrinkage

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !