PVC Board Nyieun Mesin

Pondok Description:

 PVC Board Produksi Line PVC garis produksi dewan bisa ngahasilkeun rupa ukuranana dewan PVC, rentang ketebalan nyaeta 6-30mm, rentang lebar nya 400-3000mm, bisa ngahasilkeun single-lapisan sarta sababaraha-lapisan dewan PVC teuas tur lemes sareng lega flooring.Our palastik parusahaan geus ngaronjatkeun téhnologi prosés jeung fitur efisiensi tinggi na quality.If produk stabil dilengkepan pilem lamination online, bisa ngahasilkeun plat cet-gratis. dewan PVC téh jeung fitur of stabilitas kimia, anti TKR ...


  • FOB Harga: Negotiable
  • Suplai Kamampuhan: 5 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao port
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, D / P
  • jéntré produk

    Tags produk

     PVC Line Produksi Board

     mesin dewan conew_pvc

     

        PVC garis produksi dewan bisa ngahasilkeun rupa ukuranana dewan PVC, rentang ketebalan nyaeta 6-30mm, rentang lebar nya 400-3000mm, bisa ngahasilkeun single-lapisan sarta sababaraha-lapisan teuas jeung lemes dewan PVC jeung parusahaan flooring.Our palastik lega geus ngaronjatkeun téhnologi prosés jeung fitur efisiensi tinggi na quality.If produk stabil dilengkepan pilem lamination online, bisa ngahasilkeun plat cet-gratis.

       Dewan PVC téh jeung fitur of stabilitas kimia, anti deformasi, résistansi lampu, anti korosi, harder na tinggi ngajentrekeun, seuneu retard (timer extinguish), weld hadé, insulasi dipercaya, diserep non-cai jeung gampang diolah. dewan PVC mangrupakeun bahan thermoforming punjul nu bisa ngaganti bagian stainless steel sarta bahan anti korosi jeung dewan PVC ieu loba dipaké dina kimia industri, minyak bumi, electroplating, tambang jeung hiasan.

     

    parameter teknis:

    1 rentang lebar dewan 400-3000mm
    2 rentang ketebalan dewan 6-30mm
    3 kapasitas Tonjolan Max 300-600kg / h

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !