Mesin PVC Antislip Mat

Pondok Description:

PVC ANTISLIP MAT PRODUCTION LINE   Machine introduction: PVC antislip mat production line adopts three-roller calender process width up to 2000mm mat and could get different pattern of mat by changing roller of different pattern.Optimized design and formula could help you to operate machine easily and save manpower and cost   Product sample:   Name PVC antislip mat Width 1220mm,2000mm(customized) Thickness 1.5-6mm Material PVC,CaCo3,DOP,etc Surface pattern Customized


  • FOB Harga: Negotiable
  • Suplai Kamampuhan: 5 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao port
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, D / P
  • jéntré produk

    Tags produk

    PVC ANTISLIP mat produksi garis

     

    conew_pvc mesin mat antislip
    bubuka mesin:

    PVC antislip garis produksi mat adopts prosés calender tilu-roller lebar nepi ka 2000mm mat sarta bisa meunang pola béda tina mat ku cara ngarobah roller desain pattern.Optimized béda jeung formula bisa ngabantu anjeun beroperasi mesin gampang jeung simpen Tamsyah jeung ongkos

     

    sampel produk:

    2

     

    nami PVC mat antislip
    rubak 1220mm, 2000mm (ngaropéa)
    kakandeleun 1.5-6mm
    material PVC, CaCo3, DOP, jsb
    pola permukaan ngaropéa

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !