Mesin LDPE Jukut Mat / Fender

Pondok Description:

 LDPE Turf Mat Production Line/Grass Mat Making Machine   PE Artifical Grass Mat is also called as Turf Grass Mat,Antisplash Fender, Gold Rush Grass,Gold Rush Mat,Sluice Mat,etc.The mat is widely used in gold sluice box in the gold mining,courtyard lawn for hotels and houses and automobiles. PE Gold Rush Grass Grass thickness 10mm-26mm Grass width 900mm,1000m,1200mm Grass length 15m/roll Thickness 1.5cm-2.3cm Material LDPE OR Recycled PE We could design our machine accordin...


  • FOB Harga: Negotiable
  • Suplai Kamampuhan: 5 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao port
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, D / P
  • jéntré produk

    Tags produk

     LDPE Turf Mat Production Line/Grass Mat Making Machine


      PE Artifical Grass Mat is also called as Turf Grass Mat,Antisplash Fender, Gold Rush Grass,Gold Rush Mat,Sluice Mat,etc.The mat is widely used in gold sluice box in the gold mining,courtyard lawn for hotels and houses and automobiles.

    Pe Emas Rush Jukut
    ketebalan jukut 10mm-26mm
    lebar jukut 900mm,1000m,1200mm
    panjangna jukut 15m / roll
    kakandeleun 1.5cm-2.3cm
    material LDPE OR didaur pe
    Urang bisa ngarancang mesin kami nurutkeun sampel Anjeun

    2

    Mesin anjeun bakal ngagunakeun:

    3

    Ngalir Bagan
    mesin Dahar → Extruding mesin → maot sirah → Ngabentuk mesin → haul kaluar → Trueing mesin → motong Mesin → pungkal mesin

    Mesin Description:
    jalur 1.Our Produksi adopts SIEMENS motor, ABB inverter, Omron atawa suhu controller RKC, Schneider contactor nu boga 
    panjang-waktos waktos digawé sarta jasa saatos-jualan global.
    2.Adopt 38CrMoAlA nitrided screw jeung laras, teuas-beungeut kotak gear pikeun mastikeun hirupna teh.
    Desain 3.Unique on sirah paeh tur mesin ngabentuk nu bisa ngahontal perkiraan 40m / h.
    4.Equipped kalawan dibereskeun-panjangna cutter pikeun ngahontal panjang tepat.

     

     

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !