Machine PVC WPC Whitening Board

Short Description:

 PVC(WPC) Foam Board Production Line          Our PVC foam board production line is consisted of twin-screw extruder special for pvc foam material,die and calibration unit,haul off,transversal and edge cutter and stacker,robot arm could be equipped online to save your manpower.     In order to achieve stable extrusion and uniform plasticization,we already optimized the whole production line and formulation.The finished product surface is hard and shiny and the feature of wpc foam board is ...


  • Potongan: Negotiable
  • Sumber Kabisan: 5 set per Month
  • Port: Qingdao Port
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, D / P
  • Detail produk

    Tags Product

     PVC (WPC) Foam Line Produksi Board

        Papan umpluk machine` pvc

        baris produksi Papan PVC umpluk Kita kapérang saka twin-screw extruder khusus kanggo material umpluk pvc, mati lan unit kalibrasi, ngusungi mati, transversal lan pinggiran cutter lan stacker, lengen robot bisa dilengkapi online kanggo nyimpen Cacahing anggota Panjenengan.

        Supaya entuk extrusion stabil lan plasticization seragam, kita wis optimized baris produksi kabèh lan formulation.The rampung lumahing produk punika hard lan mengilap lan fitur saka Papan Wpc umpluk padha kayu sing bisa dilatih, cutted lan mancep, etc

       mesin kita adopts meneng Zhoushan, Siemens motor, ABB mesin, RKC suhu controller utawa sistem kontrol SIEMENS PLC, Schneider contactor, misuwur komponèn account internasional bisa sumber komponen kualitas unggul lan layanan sawise-sales internasional.

       PVC (WPC) Papan umpluk iki digunakake digunakake ing Papan Furnitur, pawon lan jedhing kabinèt, Papan iklan, pallet, nyambungaken dasi, etc.

    mesin Papan umpluk conew_pvc 

     

    PVC (WPC) Foam Board Machine Technical paramèter

    model SJSZ80 / 156, SJSZ80 / 173, SJSZ92 / 188
    output 400kg / h, 600kg / h, 800kg / h
    dawa machine 25m
    jembaré machine 2.5m
    dhuwur machine 3M
    bobot mesin 29T
    jembaré Product 915mm, 1220mm (standar), 1560mm, 2050mm

     

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !