Machine PVC Coil Door Mat

Short Description:

  PVC Coil Door Mat Production Line PVC Coil Mat Machine  VS  Tradtional Coil Mat Machine 1.Adopting bigger gearbox directly connected with motor of stable and long-time service. 2.Adopting P20 material T-die is of better strength than 45# steel material. 3.Adopting 10m heating oven with full weld and thicker heat insulation material of better heat conservation and save large power consumption.Shorter heating time to save half waiting time and reduce material waste compared to traditional...


  • Potongan: Negotiable
  • Sumber Kabisan: 5 set per Month
  • Port: Qingdao Port
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, D / P
  • Detail produk

    Tags Product

     

    PVC Coil Door Line Produksi Mat


    Machine PVC Coil Mat  VS Tradtional Coil Mat Machine

    1.Adopting gearbox ageng langsung karo motor saka layanan stabil lan dawa-wektu.
    2.Adopting materi P20 T-die punika kekuatan luwih saka materi 45 # baja.
    3.Adopting 10m panas open karo prakaryan ngelas lengkap lan materi jampel panas kenthel konservasi panas sing luwih apik lan irit wektu daya consumption.Shorter panas gedhe irit wektu setengah nunggu lan ngurangi sampah materi dibandhingake open tradisional.
    4.Adopting SIEMENS motor, ABB mesin, contactor Schneider, suhu controller RKC, sistem kontrol SIEMENS PLC, account misuwur saka komponèn electrical kanggo mesthekake wektu apa dawa lan layanan sawise-sales global.

    8

     

    89

    Brief introduksi:

    jeneng PVC Door Mat
    Mat bali umpluk bali
    jembaré Mat 1220mm
    kekandelan Mat 6-18mm
    werna Mat werna siji utawa pindho
    Model saka extruder SJ-135
    Model saka mixer SHR-500L
    Power of extruder 90kw
    output 300kg / h
    ukuran Product 1220mm

    sampel Product:

    14421

     

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !