Machine PVC Coil Car Mat

Short Description:

PVC COIL CAR MAT MACHINE Introduction: PVC Car Mat Production Line is including two lines,one line is for coil,another line is for back(spike back or nail back).Firstly,the coil would be produced from pvc coil machine,then put the coil in place along with pvc mat back production line,the coil and the back could be adhesive fully by the means of infra-red radiation heater. Name PVC Coil Car Mat Machine PART A PVC coil production line PART B PVC spike back production line Total instal...


  • Potongan: Negotiable
  • Sumber Kabisan: 5 set per Month
  • Port: Qingdao Port
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, D / P
  • Detail produk

    Tags Product

    PVC KANGAL CAR MAT MESIN

    Pambuka:

    PVC Car Line Produksi Matwis kalebu loro garis, siji baris kanggo Koil, baris kanggo bali (lunjakan bali utawa pucuk bali) .Kang sepisanan, kumparan bakal diprodhuksi saka mesin pvc Koil, banjur sijine Koil ing panggonan bebarengan karo pvc mat bali baris produksi, kumparan lan mburi bisa dadi adhesive kanthi dening liya saka ngisor-abang mesin ingkang ndamel benter radiation.

    jeneng Machine PVC Coil Car Mat
    PART A PVC line produksi Koil
    PART B PVC lunjakan bali baris produksi
    kapasitas diinstal Total 350KVA
    Worker 3-4 persons
    Material PVC + Stablizer + DOP + ESBO + Others

    *1. PVC line produksi Koil

    conew_ 扣 1

    Machine Feature:

    area line Produksi (L * W H *) 40 yuta * 2.5m * 3.2m
    kapasitas diinstal 260KW
    kacepetan Line 2.2-2.5m / min

    1.Adopting gearbox ageng langsung karo motor saka layanan stabil lan dawa-wektu.
    2.Adopting materi P20 T-die punika kekuatan luwih saka materi 45 # baja.
    3.Adopting 10m panas open karo prakaryan ngelas lengkap lan materi jampel panas kenthel konservasi panas sing luwih apik lan irit wektu daya consumption.Shorter panas gedhe irit wektu setengah nunggu lan ngurangi sampah materi dibandhingake open tradisional.
    4.Adopting SIEMENS motor, ABB mesin, contactor Schneider, suhu controller RKC, account misuwur saka komponèn electrical kanggo mesthekake wektu apa dawa lan layanan sawise-sales global.

    *2. PVC spike (kuku) bali  baris produksi

     conew_1

     Machine Feature:

    area line Produksi (L * W H *) 17m * 3.3m * 2.5m
    kapasitas diinstal 130KW
    kacepetan Line 4-5m / min

    1.Adopting gearbox ageng kanggo mesthekake mlaku lan dawa-wektu wektu apa stabil.

    2.Adopting materi P20 T-die punika kekuatan luwih saka materi 45 # baja.

    3.Adopting telung roller mesin calendering L-shaped, roller wis sumebar karo water.Roller luwih gampang kanggo dipun klempakaken lan disassembled.

    4.Adopting tetep-dawa transversal cutter lan pinggiran mesin kanggo motong.

    5. Ngadopsi SIEMENS motor, ABB mesin, contactor Schneider, suhu controller RKC, account misuwur saka komponèn electrical kanggo mesthekake wektu apa dawa lan layanan sawise-sales global.

    Product rampung:

    32

     

     

    ukuran Jembar: 1220mm, kekandelan: 8-20mm, Length: selaras
    bobot 1.8-6kg/sqm
    warna werna siji utawa werna pindho
    Feature Waterproof, Dustproof, Flame retardancy, Anti-karat, Anti-shrinkage

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !